Шукати в цьому блозі

вівторок, 27 лютого 2018 р.

Селера містить андростерон


Селера - загальновідомий продукт, люблять його багато. Те, що він надзвичайно корисний, знають, напевно, всі. Багато років тому використовували її, як декоративну рослину, потім виключно як лікувальну.
У наш час вона широко застосовується в їжу. Користь селери характеризується великим складом необхідних людині речовин, вітамінів, мінералів, мікроелементів, таких як тирозин, аспарагін, каротин, нікотинова кислота, ефірні олії, вітаміни А, С, К, В, РР. Цей виключно численний склад придбав повагу в різних видах медицини. Чудовий багатофункціональний коренеплід застосовують також косметологи, кулінари. Але особливо слід звернути увагу на корисні властивості селери для чоловіків.
Варто зазначити, що селера відомий своїми антиоксидантними властивостями, використання його в народній чи традиційній медицині надає неоціненну користь чоловічому організму. Ці особливості відомі з часів Стародавньої Греції. У ті далекі часи було відзначено властивість селери збільшувати статевий потяг чоловіка до жінки. Щоденне вживання цього коренеплоду цілком може підвищити чоловіче лібідо. Селеру впевнено можна назвати потужним природним афродизіаком. Причина такого сильного і надзвичайно дієвого ефекту криється в корисних властивостях селери для чоловіків. Вітамінний склад, мікроелементи, досить мала кількість калорій, як ніби спеціально зібрано природою для збільшення сили чоловіка. Потенцію покращують коріння, стебла, листя селери, ці складові коренеплоду приносять користь у однаково рівною мірою. Значно омолоджується організм чоловіка, нормалізується скачуть тиск, знижується рівень холестерину в крові, підвищується імунітет, відповідно збільшується чоловіча потенція.
До складу селери входить виключно цінне ефірне масло апіін, яке по праву вважається сексуально гормонопродукуючим маслом. Також, бере участь у виробництві сексуальних гормонів мінерал кальцій. Варто зауважити, що листя селери містять його в десять разів більше, ніж коріння селери. Листя коренеплоду - прекрасний букет горечесодержащіх, інсуліноподібний, гормональних субстанцій, що стимулюють травну систему, позитивно впливають на нервову систему і загальний гормональний фон. Селера має терпени, так звані гірчичні масла, що мають яскраво виражений противірусний ефект, сприяють швидкому скиданню зайвої ваги.
Дієтологи спільно з сексологами впевнено вважають, що корисні властивості селери для чоловіків можуть зробити справжнє диво, значно поліпшити і якісно змінити сексуальне життя будь-якого чоловіка після 40 років. Щоденне вживання в їжу страв, що включають селера, прекрасно збільшать потенцію і статевий потяг. Селера надзвичайно багата фітогормонами, вони видають малоуловлюючий специфічний аромат, який тримається значний час, викликаючи у жінки відповідь сексуальний потяг. У результаті вдихання цього аромату організм чоловіка зворотньо виробляє свій чуттєвий запах, який приваблює жінку. Фітогормони творять чудеса, завдяки корисним властивостям селери для чоловіків. Парфумери використовують їх для створення косметичної чоловічій лінії. Якщо чоловік користується косметикою, основою якої є фітогормони щодня, то запах стає його натуральним запахом, він надзвичайно приваблює жінок.
Сучасні вчені, які займаються питаннями сексопатології, відзначили незвичайну особливість селери. Використання в їжу коріння, стебел коренеплоду виробляє організмом чоловіка виділення великої кількості андростерона - статевого гормону чоловіка, що провокує його на сексуальні подвиги. Корисні властивості селери для чоловіків по праву можна вважати суперниками віагри. Травники настійно радять сильній статі для підвищення потенції пити сік селери, який спільно з рішенням безлічі нагальних проблем зі здоров'ям допоможе вирішити найважливіші проблеми саме для чоловіків.
Чоловіки, пам'ятаєте, що селера - це ваш продукт на кожен день, їжте його в різних видах, радуйте ваших улюблених, і будьте здорові!


Немає коментарів:

Дописати коментар