Шукати в цьому блозі

вівторок, 27 лютого 2018 р.

У грибі Веселка знайдено фітостероїди які в організмі виконують функції андрогенів


Настоянка Гриба Веселки звичайної - Tinctura Phallus impudicus (L.) 
   У народній медицині Веселка звичайна використовується для лікування таких захворювань: гастрит, виразка шлунка і тонкого кишечника; серцево-судинні захворювання, тромбофлебіт; міома, мастопатія, кіста яєчників; аденома простати; геморой, свищі, тріщини анальної області; статева слабкість; псоріаз, екзема; подагра, лімфатичні (післяопераційні) набряки; всі вірусні захворювання, в т. ч. герпес, грипу, гепатит, папілома вірус, а також всі ТОРЧ (TORCH) інфекції; будь-які злоякісні утворення, а також для запобігання метастазування і рецидиву онкологічного захворювання; при проходженні курсів хіміо- і променевої терапії.
    У веселці в 60-х роках минулого століття було виявлено ряд з'єднань - фітостероідів, які, перетворюючись в організмі, виконують функцію чоловічих статевих гормонів. На відміну від хімічних засобів від імпотенції фітостероіди живлять імунну систему, сприяють виробленню вітаміну D, запобігають раку. Практика доводить, що полісахариди Веселки здатні зупинити ріст ракових клітин вже на 10-12 день прийому. Будь-яке доброякісне і злоякісне утворення будь-якої локалізації не здатне встояти під натиском полісахаридів Веселки. Здатність діючих речовин веселки виводити холестерин і знижувати тиск такий же як і у шиітаке.
    Способи застосування і дози:
-Внутрішній: настоянка - приймати в залежності від тяжкості захворювання: по 1 ч. ложці або 1 ст. ложці 2-3 рази на день; 5г сухої веселки заливається 200мл горілки, настоюється 2 тижні в холодильнику. Приймати в залежності від тяжкості захворювання: по 1 ч. ложці або 1 ст. ложці 2-3 рази на день; 5г сухої веселки залити підігрітим на водяній бані лляною або оливковою олією 150мл. Перемішати. 3 години настояти в теплому місці, наприклад, поруч з батареєю. Потім на 5 днів поставити в холодильник для настоювання. Настій не проціджувати. Приймати в залежності від тяжкості захворювання: по 1 ч. Ложці або 1 ст. ложці 2-3 рази на день; 1,5г порошку веселки залити 200 мл гарячої води краще на ніч. Наполягати. Перед вживанням перемішати. Пити по 1/3 склянки 3 рази на день за 20 хв. до їжі.
 -Зовнішній: настоянка - застосовувати як примочки 2 рази в день; 10г сухої веселки залити 200 мл горілки і настоювати 2 тижні в холодильнику. Фільтрувати теж не треба. Обробляти виразки 2 рази в день, але тільки примочками - НЕ компресами.


Веселка звичайна

Немає коментарів:

Дописати коментар